منتديات ستار توداى



تحيااااات اداره المنتدى




ستار توداى | اغانى | اغانى شعبى | كروس فاير | اكواد | تطوير مواقع | برامج | فيديو youtube | ارشفه | اشهار | كل جديد 2012
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول
المنتدى للبيع لتفاصيل يرجى التواصل معانا على هذا الميل eslam_silkroad@yahoo.com

بسبوسة الشيف حسن مع الصور . طريقة عمل بسبوسة الشيف حسن مع الصور.بسبوسة الشيف حسن

meer2011
عضو جديد
avatar
عضو جديد

ذكر
الدلو
المشاركات المشاركات : 45
السٌّمعَة السٌّمعَة : 10
الانتساب الانتساب : 22/07/2011
العمر العمر : 28
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : طالب رايق
المزاج المزاج : رايق و مرتاح
السبت مايو 26, 2012 11:14 am

المقادير


900جم
سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز



450جم
سكر

300جم
ماء

125 جم
شربات تقيل

75جم جوز
هند



2 م سمن
بلدي او بقري معلب

كيس
فانيلا





المقادير
موضحة في الصورة








وده
الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف








الخطوات
كما في الصور

سهله
جدا وهي خلط الكونات كلها معا







وشوفوا
قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله








الصور
موضحه القوام












وطبعا
لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق
ودي الصوره بعد اضافته








وتدخل
فرن 160 درجه لمدة نص ساعه



وده
شكلها بعد ما طلعت من الفرن






وطبعا
بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل







وشوفوا
مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله



كامله
لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم







صوره
اخرى للتوضيح







ودي
صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم













وده
صور بتبين عملي لها سابقا
















الشربات
او القطر



1كجم
سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا



يرفعوا
على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي






صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ستار توداى :: الحياه الاسريه والصحه العامه :: قسم الحياه الاسرية والصحه العامة :: مطبخ ستار توداى-